Hírlevél
Név
E-mail

Érvényesítheti egyenként és egymást kiegészítve is a következő kedvezményeket


Társaház takarítási akcióink:


A.  A társasház takarítási szolgáltatásunkat megrendelő társasházakban társaságunk a tavaszi nagytakarítást 40% kedvezménnyel végzi el I. osztályú minőségben.

B.  A cégünkkkel hosszú távú társasházi- és garázstakarítási szerződést kötő társasházak ill. lakóparkok lakói számára, a szerződés időtartama alatt, társaságunk minden tavasszal grátisz elvégzi a lakások ablaktisztítási munkáit.

Garázstakarítási akcióink:


A.  Gépbérlési konstrukciónkkal a nagy alapterületű garázsoknál jelentős megtakarítást érhet el.
Tobábbi információkat a Gépbérlés menüpont alatt érhet el.

B.  Garázstakarítási szolgáltatás igénylése esetén cégünk grátisz végzi el a pókhálók eltávolítását, a garázskapuk külső-belső lemosását, a lépcsőházi ajtók tisztítását és az egyéb berendezési tárgyak (CO érzékelők, poroltók, kapcsolók) tisztítását.

C.  Az egy naptári éven belül történő minden második garázstakarítási szolgáltatás megrendelése esetén 20% kedvezménnyel veheti igénybe szolgáltatásainkat, a "B" pontban meghatározott grátisz szolgáltatások megtartása mellett.
További információk
 

ÚJ! Tavaszi nagytakarítási akció:

Használja ki a csoportos vásárlás előnyeit!
Most 40% kedvezményt kap!!!


2013. tavaszán cégünk padlószőnyeg-, darabszőnyeg-, kárpit- és  ablaktisztítási akcióval szeretne kedvében járni a társasház- ill. garázstakarítási szolgáltatást igénybevevő jelenlegi és leendő partnereinek.

Az akció keretében társaságunk "kitelepül" az Önök társasházának megtisztított garázsába és az akciót igénybevevők darabszőnyegeit géppel alaposan, szakszerűen kitisztítja. A darabszőnyegek mozgatásában kollégáink örömmel állnak rendelkezésükre. A padlószőnyegek, a bútorkárpitok, az ablakok tisztítását természetesen csak otthonában tudjuk elvégezni.

Az akció 2013. március 1-től, május 31-ig tart.

 

Kérje ingyenes felmérésünket!


Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!