Hírlevél
Név
E-mail

Műszaki tartalom és rendszeresség


A társasház takarítási szolgáltatás műszaki tartalmát és a munkavégzés rendszerességét elsődlegesen az Önök lakóközössége határozza meg.

Ciklikusság tekintetében a tapasztalat azt mutatja, hogy heti 2 alkalommal történő - a teljes házat érintő - munkavégzés a legelterjedtebb. De természetesen vannak ettől eltérő esetek is.

Van olyan partnerünk akinél a heti 2 takarítási nap kiegészül a földszinti bejárati előterek heti 5 alkalommal történő tisztításával. De van olyan partnerünk akinél ez a ciklikusság úgy alakul, hogy heti 1 alkalommal kell a teljes házat-, míg a földszinti bejárati előtereket hetente 5-ször kell takarítani.

Vannak természetesen ezektől is eltérő megoldások, és mi minden rendszerességre nyitottak vagyunk, de azt hiszem egyet értünk abban, hogy a havi 1-2 alkalommal végzett takarítás nem igazán ad megfelelő választ a tisztaság kérdésére.

Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a társasházi közös területek minőségi tisztántartására.
Modern, kiváló minőségű eszközökkel, korszerű és nagyon hatékony tisztítószerekkel végezzük tevékenységünket.

Alkalmazott kollégáinkat folyamatosan képezzük, munkájukat rendszeresen ellenőrizzük.
Célunk az, hogy minden - a takarítási munkálatokban részt vevő - kollégánk a "jó gazda" szemléletével végezze feladait és az elvégzett munkája a megrendelőink megbecsülését eredményezze.

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!