Hírlevél
Név
E-mail

Koszos, büdös, gusztustalan?


Vajon a fenti kérdésekre ki mond örömmel igent? Egy igényes ember biztos nem. Legfeljebb tényszerűen, kicsit szégyenkezve: igen, nálunk most ez van.
A hulladéktároló helyiségek és ezen belül a hulladéktartó edények tisztántartása, rendszeres fertőtlenítése nagyon fontos feladat minden társasház számára. Ezzel lehet megelőzni a rovarok és egyéb kártevők elszaporodását a házban.
Természetesen nem elhanyagolandó kérdés az esztétikum és a szaghatás sem. A hulladéktároló helyiségben célszerű legalább hetente teljes körű fertőtlenítő takarítást végezni, míg a hulladéktartó edényeket legalább két hetente, de minimum havonta kívül-belül alaposan tisztítani, fertőtleníteni kell.
Egy szépen rendbentartott, szagmentes hulladéktárolóba mindenki szívesebben megy be, mint egy olyanba ahonnan csak felfordult gyomorral lehet kimenekülni.

Cégünk alkalmazottai kiemelt figyelemmel foglalkoznak a hulladéktárolók és edények tisztántartására. Feladataik közé tartozik a heti fertőtlenítő piperetakarítás mellett, a hulladéktartó edények ezzel egy időben történő külső tisztítása és a havi külső-belső tisztítása, fertőtlenítése is. Jellemző, hogy a lakók általában a hulladéktároló helyiség ajtajához legközelebb eső kukába dobják otthon összegyűjtött kommunális hulladékukat, így előfordulhat, az a jelenség, hogy az első kukából szinte kifolyik a szemét, amíg más kukákban alig van valami, vagy teljesen üresek. Kollégáink a edényekbe helyezett bezacskózott hulladékot rendszeresen átcsoportosítják az üres vagy kevésbé feltöltött edényekbe, ha a lehetőségek engedik a kukákat átrendezik úgy, hogy az mindíg "kézre" essen.

Új építésű társasházaknál jellemző, hogy az újonnan beköltöző lakók a hulladéktároló helyiséget telerakják különböző méretű kartondobozokkal. Ez ugyan nem szabályos, mert a szeméttároló helyiséget nem erre találták ki, de valahol meg kell érteni, hiszen nincs mindíg a közelben egy konténer ahová el lehetne ezt a fajta hulladékot vinni.
Társaságunk ennek megoldásában is költséghatékony megoldással tud szolgálni.

 
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!