Hírlevél
Név
E-mail

Tiszta sport, tiszta egészség!


A sport- és egészségügyi létesítmények takarítása cégünk életében nagyon jelentős szerepet tölt be. Köztudott, hogy közegészségügyi szempontból az egyik legveszélyesebb területnek számítanak, hiszen ezekben az intézményekben nagyon sok ember fordul meg, gyermekek, felnőttek, idősek egyaránt. Fokozott figyelmet és magas szakmai tudást igényel ezeknek a területeknek a napi fertőtlenítő takarítása, hiszen senki sem azért megy orvoshoz vagy nap mint nap sportolni, hogy ott aztán valamilyen gombás, esetleg bakteriális fertőzéssel térjen haza.

Társaságunk 2007-óta végzi egy budapesti magán fogklinika napi takarítását, de sikeresen dolgoztunk 2009-2011-ben az Erzsébetligeti- ill. a Rákosszentmihályi uszodában is. Szintén komoly munkát végeztünk az ELMŰ budapesti sporttelepén is (2011-2012), ahol már nem csak az uszoda, de a fitness, a kézilabdacsarnok, a tekepálya, tenisz- és a futballpálya és kiszolgáló helyiségeik (öltözők, vizesblokkok, egyéb szociális helyiségek) tisztántartása is a mi kompetenciánk volt. Ugyanebben az időszakban a Marczibányi téri sportcentrumban mi végeztük a napi fertőtlenítő piperetakarítást és a nagytakarításokat ill. a Bankcenter Fitnessben a gépi nagytakarítást.

Amint az a leírtakból kiderül, cégünk komoly tapasztalattal bír a sport- és egészségügyi takarítás területén, ismeri a különböző fertőtlenítési eljárásokat és komolyan veszi ennek fontosságát.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!